Hotel Easy Booking

Cheap and affordable hotels!

Maggi: Barangan Makanan Malaysia

Kenali Maggi

Bermula di Switzerland dan dibayar di Malaysia setelah memenuhi keperluan diri sendiri, Maggi terkenal dengan barangan makanan yang digemari oleh rakyat Malaysia, termasuk mi cepat dan perasa. Salah satu kejayaan kami ialah menjadikan Golden untuk Kepujian Jenama Putra 2019 pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia mahu menggunakan Maggi kerana makanan dan barang yang halal boleh menyediakan resepi sup ayam.

Apa yang Maggi Beri

Barangan Maggi yang digemari melibatkan mi cepat yang dijual dalam pelbagai perisa, seperti ayam dan kari. Kami juga mempunyai sos tiram, dan bumbu cili banyak digunakan sebagai bumbu atau meningkatkan gaya makanan. Pakej perasa kami seperti kiub ayam dan daging lembu juga memudahkan memasak. Gabungan dan pasta cepat kami adalah untuk anda membuat hidangan dengan cepat.

Hidangan Pergi Anda

Kami juga memberikan katalog resipi berkualiti yang dibuat sederhana dengan barang Maggi. Sekiranya anda mencari resipi berkualiti unggas, anda boleh mencuba sambal ayam kami dalam kicap, atau rendang ayam yang dihasilkan enak dengan CukupRasa. Bagi pelbagai peminat daging, kami juga mempunyai resipi lazat untuk mi goreng daging lembu yang enak,, dan daging lembu dendeng yang dihasilkan lebih baik dengan kiub stok.

Maggi MY

Makanan Pembaikan Cepat

Memerlukan sesuatu yang cepat dan sedap? Pertimbangkan resipi berkualiti mudah kami dengan CukupRasa dan ciri perasa nasi goreng, seperti resipi nasi goreng Cina kami. Resipi untuk makanan laut juga boleh didapati, seperti udang kami yang dilapisi pedas dan masam dari Tomyum Paste anda. Hidangkan resipi sayur-sayuran berkhasiat seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin dengan kiub bekalan ini.

Makanan Global Bersama Maggi

Masak makanan dari seluruh dunia dengan barangan dari Maggi. Brosur menu kami melibatkan resipi lazat tradisional barat seperti meatloaf dan jenis timur seperti ladu domba dan ayam kung pao. Datang dengan hidangan Jepun yang cepat menggunakan sos tiram kami dengan hidangan dada ayam teriyaki ini dan hidangan Arab seperti Nasi Arab Unggas dengan kiub bekalan.

Karya Unik dengan Maggi

Berdasarkan populariti global Maggi, barang-barang kami telah digunakan dalam resipi berkualiti untuk pencuci mulut. Sebagai contoh, kheer, makanan tradisional India dari puding beras susu, boleh dibuat dari mi melalui Mie Maggi 2-Detik. Barang dagangan Maggi juga terkandung dalam resipi berkualiti untuk makanan ringan oleh tukang masak, seperti kerepek kentang dan banyak lagi.

Dapatkan Bantuan Maggi

Untuk mendapatkan masa ahli keluarga yang lebih berkualiti, optimumkan penyediaan makanan anda dengan manual dan cadangan kami. Cari tahu bagaimana membuat pasangan mi sempurna anda, bagaimana menggoreng ikan seperti pakar, atau bagaimana membantu makanan dengan betul untuk kesihatan, masa, dan dana dari kami. Dengan MAGGI, ada juga cara untuk mengatur dapur anda untuk membantu memanfaatkan sepenuhnya ruang di sana.

Jadikan Maggi Pilihan Anda

Untuk menyediakan makanan yang cepat dan berkesan, pilih produk Maggi sekarang. Perkara kami dapat membuat banyak resipi dengan kaedah yang boleh dilakukan untuk menyediakan resipi dengan unsur-unsur yang tersedia di kawasan dapur anda. Koleksi resepi sup ayam lazat kami juga dapat mendorong idea bahawa anda harus membuat makanan dengan mudah apabila anda tidak pasti apa yang harus disediakan makanan pada waktu pagi, makan tengah hari atau makan malam, atau makan malam.